Υλικά
1 φλυτζάνι τσαγιού ξινόμηλα τριμμένα
2 φλυτζάνια τσαγιού παντζάρια τριμμένα
1/2 φλυτζανάκι του καφέ λάδι
1 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι
1 φλυτζανάκι του καφέ λεμόνι
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα παντζάρια και τα ξινόμηλα . Τα καθαρίζουμε από την εξωτερική φλούδα και περνάμε το καθένα χωριστά στον τρίφτη .
Κατόπιν τα αναμιγνύουμε και ρίχνουμε το λάδι , το αλάτι , το ξύδι , το λεμόνι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί . Η σαλάτα μας είναι έτοιμη
Από το 6ο τεύχος "ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ" (σελ.40)
- συλλεκτικές συνταγές του περιοδικού " Προς την ΝΙΚΗ" των Εκδόσεων " Ο Σωτήρ "
1 φλυτζάνι τσαγιού ξινόμηλα τριμμένα
2 φλυτζάνια τσαγιού παντζάρια τριμμένα
1/2 φλυτζανάκι του καφέ λάδι
1 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι
1 φλυτζανάκι του καφέ λεμόνι
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα παντζάρια και τα ξινόμηλα . Τα καθαρίζουμε από την εξωτερική φλούδα και περνάμε το καθένα χωριστά στον τρίφτη .
Κατόπιν τα αναμιγνύουμε και ρίχνουμε το λάδι , το αλάτι , το ξύδι , το λεμόνι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί . Η σαλάτα μας είναι έτοιμη
Από το 6ο τεύχος "ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ" (σελ.40)
- συλλεκτικές συνταγές του περιοδικού " Προς την ΝΙΚΗ" των Εκδόσεων " Ο Σωτήρ "