σαν να ήρθε φρέσκο - φρέσκο από τον φούρνο
Περνάμε όλη την επιφάνεια του με ένα παγάκι , 
ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό 
και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά,
 σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς
Φρέσκο , τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί.

Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες 
 και να το ψήσουμε , και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές
Μπορούμε ακόμη να περάσουμε
 τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι 
, και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ.

Aπό  το  Ιστολόγιο  tips4easyliving.wordpress.com