Γρήγορες γλυκοπατάτες με μέλι και κανέλα


 Υλικά για τη συνταγή
  • Γλυκοπατάτες
  • Κανέλα
  • Μέλι
Ετοιμασία
Πλένουμε τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε χονδρές φέτες-ροδέλλες, και τις βάζουμε να βράσουν σε μετρημένο νερό (σε κατσαρόλα τύπου AMC γίνονται μέσα σε λίγα λεπτά με τον ατμό).
Μόλις τις βγάλουμε από την κατσαρόλα, ξεφλουδίζουμε τις ροδέλλες και τις αραδιάζουμε πάνω σε πιατέλλα.
Τις περιχύνουμε με μέλι (όσο επιθυμούμε) και πασπαλίζουμε με κανέλλα.
Σημείωση: Αν βάλουμε το μέλι όσο είναι ζεστές, θα απορροφηθεί.

Τρώγονται ζεστές και κρύες.
 
Από το Ιστολόγιο  ΝΗΣΤΕΙΑ